Medewerker of Vakman Verkeersmaatregelen BRL9101

Bedrijven in het bezit van het procescertificaat BRL9101 stellen bepaalde eisen aan hun personeel. Stichting Infra Kwaliteit toetst deze eisen met een examen. Slaagt u voor het examen? Dan ontvangt u een certificaat met een geldigheidsduur van drie jaar.

Bij de uitvoering van ons werk, moeten alle personen op locatie in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker VKM en/of Vakman VKM. Dit geldt niet voor medewerkers die minder dan drie maanden in dienst zijn. De opsteller van verkeersplannen moet een geldig persoonscertificaat Verkeersmanager Verkeersmaatregelen bezitten.

De certificaathouder die verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering en evenementen uitvoert, moet minimaal de functies Vakman VKM en Verkeersmanager inzetten.

Wilt u graag een opleiding tot Medewerker VKM en Verkeersmanager volgen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.    BHV EN AEDEHBOREANIMATIECURSUSVERKEERSREGELAAR TVMVERKEERSMAATREGELEN BRL9101VERKEERSREGELAAR OPLEIDINGVCA-BASISCODE 95    Informatie
    Openingstijden
    • Ma t/m vrij:09.00 - 17.00 uur
    • Training alleen op afspraak.: